Laatste nieuws

De Jaguar Daimler club viert feest

Alle nieuwsberichten / 13 juni 2017

Op zaterdag 26 augustus vanaf 12.00 uur viert de Jaguar Daimler Club Holland (JDCH) zijn 40-jarige bestaan. Reden voor de club om een groots feest te organiseren bij Classic Park in Boxtel. Het moet het grootste Jaguar evenement van Nederland worden.

Naast de 1925 eigen leden met partners zijn ook niet-leden in de middag van harte welkom. Leden en niet-leden worden opgeroepen massaal met hun/haar Jaguar/Daimler te komen. Doel is om minimaal 500 auto’s van deze merken op één plaats te hebben.

Op het buitenterrein heeft het jaarlijkse JDCH  Concours d’Élégance plaats, met als thema de historische tijdlijn van Jaguar- en Daimler. Een onafhankelijke jury beoordeelt de auto’s. Verder is er een uitgebreide food corner en zullen er talloze stands zijn: de opzet is er een heuse ‘market place’ van te maken. Een car boot sale zal niet ontbreken, voor degenen die zoekt naar gebruikte onderdelen. Ook kunnen Jaguar’s en Daimler’s te koop worden aangeboden.

Naast de historische en klassieke auto’s zijn ook alle huidige nieuwe modellen van Jaguar te zien, hiervoor zorgt de importeur Jaguar Nederland. Binnen worden er diverse workshops georganiseerd, onder meer van auteur en autoriteit Vincent van de Vinne over de waardeontwikkeling van klassieke auto’s. Daarnaast is het museum van Classic Park met 120-140 voertuigen open voor het publiek.

Het evenement is aangemeld bij de belastingdienst en valt onder de Evenementenregeling, kom dus gerust met uw geschorste Jaguar of Daimler (denk dan wel aan de WA-verzekering en de APK). Het middagprogramma begint op 12.00 uur en eindigt voor niet-leden om 18.00 uur, de toegang voor niet-leden is euro 10 per persoon. De lokatie is Classic Park in Boxtel.

Contactpersoon is Rob Henneveld, telefonisch bereikbaar via +31654921409 of via email lustrum2017@jdch.nl.

 


Print Friendly, PDF & Email
redactie Octane
Octane is een licentie van de gelijknamige Britse titel, maar streeft naar zo veel mogelijk eigen inhoud, met Nederlandse en Belgische liefhebbers en hun auto’s in de hoofdrol. Van de redactie maken deel uit Wil van Lierop (eindredactie), Carl de Vaal (art-director) en Ton Roks (hoofdredacteur).
Vorig bericht

Porsche 911 Von Schmidt: ouder en beter

Volgend bericht

Een zwak voor Alfa Romeo’s
Uitgelicht

Porsche 911 Von Schmidt: ouder en beter

Een nieuw label aan het firmament der Nederlandse automobielen? Als het aan Frank Schmidt uit Oss ligt, zou dat zo maar...

12 June 2017

Webdevelopment