Laatste nieuws

Motorworld Classics, prima reden om naar Berlijn te gaan

Alle nieuwsberichten / 12 augustus 2017

 

Zoek je een goede reden om een keer een weekeinde naar Berlijn te gaan? Nu, hier is hij: Motorworld Classics, van 5 tot en met 8 oktober.

Het is een vrije nieuwe beurs, dit wordt zijn derde editie. Hij heeft plaats op een historische lokatie, de Messe in Berlijn, vlakbij de bekende Funkturm, en er zit groei in. Afgelopen jaar werden er 26.000 bezoekers geteld, 30% meer dan het jaar daarvoor. Er stonden meer dan 1000 voertuigen in de hallen, niet alleen klassiekers, maar ook youngtimers en motorfietsen. Er zijn ook veel stands met onderdelen en automobilia en tal van clubs en dealers grijpen de kans zich in Berlijn te presenteren.

Volgens de organisatie is er goed verkocht, men noemt Motorworld Classics dan ook zonder omhaal een verkoopbeurs. Niet alleen de handel is er welkom, er kunnen ook auto’s privé aangeboden worden. Daarvoor kun je een plekje afnemen in de Sommergarten, de tuin tegenover de hoofdingang van de Messe. Trek om met je klassieker naar Berlijn te toeren? Dan mag je in de Sommergarten parkeren.

Motorworld Classics is op donderdag open van 15 tot 19 uur, op vrijdag en zaterdag van 10 tot 19 uur en op zondag gaat hij een uur eerder dicht. Toegangskaarten kosten 16 euro, voor de preview moet 30 euro afgedragen worden.

motorworld-classics.de


Print Friendly, PDF & Email
Ton Roks
Na 25 jaar in de autojournalistiek vervulde Ton Roks in november 2012 een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

DBR1, de Aston Martin van $ 22,5 miljoen

Volgend bericht

Testrit met de nieuwe Alpine A110
Uitgelicht

DBR1, de Aston Martin van $ 22,5 miljoen

  RM Sotheby’s is naar de Monterey Classic Car Week gegaan met naar een vrachtwagen vol schitterende Aston...

28 July 2017

Webdevelopment