Laatste nieuws

Op reis met Octane Magazine

Alle nieuwsberichten / Reisprogramma 2017 / 27 januari 2017

In samenwerking met Petrol & Wine biedt Octane jaarlijks een aantal lezersreizen aan, die stuk voor stuk op dezelfde succesvolle leest zijn geschoeid. Ze zijn bestemd voor autoliefhebbers die graag veel rijden over mooie en uitdagende wegen.

Petrol & Wine werkt met kleine groepen (maximaal 20 auto’s), heeft een voorkeur voor tophotels, hanteert geen moeilijke kaartlees-systemen, doet niet aan competitie en kiest de rij-afstanden zodanig dat de deelnemers tijd genoeg hebben om van de faciliteiten van het hotel te genieten. Het element Wine wordt vooral inhoud gegeven in de avonduren: met niet alleen goede wijnen, maar ook uitstekende maaltijden.

Op het programma van 2017 staan A Short Tour of Scotland, Tour of Ireland, Going East (naar Polen), USA Ocean to Ocean, La Douce France en La Grande Bouffe.


Print Friendly, PDF & Email
Ton Roks
Ton Roks werkte meer dan 25 jaar voor het blad Autovisie, waarvan een groot deel als hoofdredacteur. In november 2012 vervulde hij een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

Ferrari hoofdthema Concours Het Loo

Volgend bericht

Roadtrip Californië met Jeep Wrangler
Uitgelicht

Ferrari hoofdthema Concours Het Loo

De data en de klassen van het – inmiddels jaarlijkse – Concours d’Elegance Het Loo zijn bekend. Het heeft plaats...

25 January 2017

Webdevelopment