Laatste nieuws

Wheels in the West, nieuwe klassiekerbeurs

Alle nieuwsberichten / Slider / 9 september 2017

 

De randstad is niet rijkelijk bedeeld met klassieker beurzen, maar daar lijkt nu een einde aan te komen met de introductie van een nieuwe beurs, Wheels in the West.

Hij staat de agenda voor zaterdag 30 september en zondag 1 oktober en heeft plaats in het Plantarium-gebouw op de grens van Boskoop en Hazerswoude.

De organisatie meldt dat liefhebbers en sleutelaars hun ogen zullen uitkijken naar een gevarieerd aanbod van klassiekers, van allerlei merken en in allerlei prijsklassen. Ook de vooroorlogse auto zal goed vertegenwoordigd zijn, zo wordt beloofd.

Het heeft er in elk geval alle schijn van dat de Nederlandse dealers en specialisten blij zijn met de beurs, want er zijn 150 standhouders waaronder Real Art on Wheels, Auto Hopmans Classic Cars, Veni Vidi Vici, Stolze Classic Cars, Gallery Aaldering en andere bekende namen.

Ook de clubs weten de weg naar Het Planetarium-gebouwd te vinden, zich aangekondigd hebben ondermeer de Holland Oldtimer Touringclub, de Mercedes Benz Club NL, de BMW Klassieke Autoclub Nederland, de Cadillac Club, het Jensen Genootschap, de NAMAC en de Cruise Brothers.

Het programma kent beide dagen (om 16.00 uur) een veiling, die in handen is van Classic Paddock uit Den Haag, dat niet alleen auto’s zal aanbieden uit eigen voorraad, maar ook van standhouders en particulieren. Het is mogelijk daarvoor nog auto’s aan te melden bij classicpaddock.nl.

Er is ook een filmzaal, waar CineCars ‘Nato sotto il segno del Toro’ zal tonen, een nieuwe film over leven en werk van ingenieur en zakenman Ferruccio Lamborghini. In deze negentien minuten durende documentaire trachten de makers Mirko Cocco en Angelo van Schaik diep door te dringen in de ziel van de familie Lamborghini. Zoon Tonino en kleinzoon Ferruccio Lamborghini vertellen over de mens achter het logo met de stier.

De entreeprijs van Wheels in the West is (online) € 11,00 per volwassene, van welk bedrag € 6 per ticket naar een goed doel gaat – in dit geval het fonds SLMK. Wie met een klassieker naar Hazerswoude-Dorp komt, kan vooraf voor één euro een parkeerticket boeken.

// wheelsinthewest.nl  


Print Friendly, PDF & Email
Ton Roks
Ton Roks werkte meer dan 25 jaar voor het blad Autovisie, waarvan een groot deel als hoofdredacteur. In november 2012 vervulde hij een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

Eindelijk: de nieuwe TVR Griffith

Volgend bericht

Veiling van 80 klassiekers en Defenders
Uitgelicht

Eindelijk: de nieuwe TVR Griffith

Hier is hij dan, de nieuwe sportwagen van TVR. Hij heet Griffith, is tijdens de Goodwood Revival gepresenteerd, en heeft...

8 September 2017

Webdevelopment