Laatste nieuws

Zet koers naar de Coppa Classic Days

Alle nieuwsberichten / Slider / 11 mei 2018

Wie zichzelf en zijn klassieker op 10 juni een mooie dag wil bezorgen, moet koers zetten naar Kasteel De Merode in Westerlo (B). In de tuinen van het kasteel wordt dan weer een concours d’elegance gehouden, dat veel Belgische deelnemers trekt, maar inmiddels weten ook Nederlanders de weg naar Westerlo en de Coppa Classic Days goed te vinden.

Deelname staat open voor auto’s die minstens 40 jaar oud zijn. Ze zullen worden beoordeeld door automotive consultant Gert Beets, de restaurateur Arjen Geirnaert en Octane’s hoofdredacteur Ton Roks.

Wie niet aan het concours mee wil doen is ook van harte welkom met zijn klassieker – de kasteeltuinen zijn er groot genoeg voor. Verleden jaar waren er ruim 800 auto’s, de organisatie hoopt deze keer de 1000 te halen. De opbrengsten gaan naar het goed doel.

Het evenement kent niet alleen een concours, maar ook twee rally’s (een lange en een korte) die op zaterdag worden gereden.
//coppaclassicdays.be


Print Friendly, PDF & Email
redactie Octane
Octane is een licentie van de gelijknamige Britse titel, maar streeft naar zo veel mogelijk eigen inhoud, met Nederlandse en Belgische liefhebbers en hun auto’s in de hoofdrol. Van de redactie maken deel uit Wil van Lierop (eindredactie), Carl de Vaal (art-director) en Ton Roks (hoofdredacteur).
Vorig bericht

Rolls-Royce Cullinan: Effortless Everywhere

Volgend bericht

Concours d’Elegance Het Loo nu drie dagen
Uitgelicht

Rolls-Royce Cullinan: Effortless Everywhere

Eerst de naam, Cullinan. Die verklaart hoe Rolls-Royce zijn eerste SUV zelf ziet, want het is tevens de naam van de groots...

10 May 2018

Webdevelopment