Laatste nieuws

1600 kilometer, met 25 pk ter beschikking

Nieuwsberichten / 23 oktober 2020

Ondanks de Covid-19 restricties vond Italië de legendarische Mille Miglia straatrace van Brescia naar Rome en terug te belangrijk om te annuleren.

In plaats van mei werd het oktober, maar ondanks lagere temperaturen, mist en het ontbreken van uitzinnige massa’s publiek, is het toch weer een mooi evenement. Op dit moment (vrijdag 23 oktober) rijden de auto’s richting Rome, om morgen weer de terugreis naar het noorden te aanvaarden. Op het laatste moment kwam er een auto beschikbaar voor ‘Team Octane’ en Ton Roks en Hetty Louwaard hebben die kans gegrepen; ze rijden mee in een prachtige donkerblauwe Fiat 508 Berlinetta Mille Miglia, als onderdeel van het team van Classic-Mike.

Met slechts 25 pk, spartaans comfort en dubbel clutchen is het geen lichte opgave, maar tot nu toe gaat het met enkele tijdelijke breakdowns gewoon goed. Een volledig verslag van de rally volgt na afloop. Maar nu willen we alvast de foto’s delen die door de teamleden en door Tom Heuving en Nathalie Groenewegen gemaakt zijn.

De auto’s van team “Classic-Mike” en Mark Geessink Classic Cars

Een volledig fotoalbum per dag is te vinden op onze Facebook pagina.


Tags: , , , , , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

Een auto om vrolijk van te worden

Volgend bericht

Kippenvel van een Kadett GT/E

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Een auto om vrolijk van te worden

Op twaalfjarige leeftijd maakte de Méhari van zijn tante een zodanig onuitwisbare indruk op Wouter Loots dat hij inmiddels...

16 October 2020