Laatste nieuws

SPA-CLASSIC 2020

22 mei 2020
Kaart niet beschikbaar

Datum en tijdstip
22-05-2020 tot 24-05-2020
Hele dag

Locatie
Circuit Spa-Francorchamps

Categorieën


De tiende editie van Spa-Classic vindt van 22 tot 24 mei plaats op het circuit van Spa-Francorchamps in België. Dit evenement heeft zich ontwikkeld tot een ‘must’ voor alle liefhebbers van oldtimers. Er is een overvloed aan races overdag en ’s nachts. Er zijn voldoende mogelijkheden om toegang te krijgen tot de paddocks om zo dicht mogelijk bij de actie te zijn. Daarnaast staan er veel tentoongestelde auto’s, zijn er parades van merkenclubs en is de sfeer gemoedelijk.

Dit jaar wordt er aandacht besteed aan de Fifties’ Legends. Peter Auto (organisator) brengt met deze nieuwe serie een eerbetoon aan de pioniers van het naoorlogse tijdperk, met modellen als de AC Ace, Lotus Elite, Sunbeam Alpine, Jaguar Type E pre 62.

Meer informatie op de website: https://peterauto.peter.fr/en/spa-classic-2020-2/


Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

Love Bugs Parade 2020

Volgend bericht

The winter trial
Meer historie

Love Bugs Parade 2020

Op de twaalfde editie van de Love Bugs Parade komen meer dan driehonderd van Volkswagen klassiekers samen voor het museum...

11 January 2020