Laatste nieuws

Aston Martin onthult de Vantage Roadster

Nieuwsberichten / 16 februari 2020

Aston Martin, dat dankzij de vader van Formule 1 coureur Lance Stroll voorlopig uit de financiële zorgen lijkt te zijn, introduceert de nieuwe Vantage Roadster: ‘Uncomprimising performance meets pure emotion’.

Deze cabriolet wordt aangedreven door een 4 liter twin-turbo V8 motor met een geclaimd vermogen van 510 pk en een koppel van 685Nm. De acceleratie tot 100 km/h neemt 3,7 seconden in beslag.

Aston Martin President en Chief Executive Officer, Dr Andy Palmer, zegt over de Vantage Roadster: “Open versies van Aston Martins zijn altijd favoriet bij onze klanten dus we zijn erg blij met deze Vantage Roadster. Voor velen is het open rijden de ware definitie van een sportwagenbeleving. Alle zintuigen komen tot leven.”

 


Tags: , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

BMW M240i Cup 2020

Volgend bericht

Scepsis en vreugde

Bezoekers lazen ook


Meer historie

BMW M240i Cup 2020

Dayvtec en Driving-fun.com werken samen om in 2020 een mooie nieuwe klasse op het circuit te introduceren: de BMW M240i Cup. Deze...

16 February 2020