Laatste nieuws

Cartoons Rob Oudshoorn nu online

Nieuwsberichten / 7 april 2016

 

733

Octane’s illustrator Rob Oudshoorn is een eigen website gestart met illustraties en cartoons met klassieke auto’s in de hoofdrol. Het is een verzameling van het analoge en digitale werk van Rob zoals de afgelopen jaren is gepubliceerd in diverse tijdschriften, clubbladen en kranten.

 

495

Van jongs af aan heeft Rob Oudshoorn veel affiniteit met auto’s in het algemeen en met klassieke auto’s in het bijzonder. Als Directeur van Vredestein heeft hij aan de wieg gestaan van de serie Vredestein Sprint Classic banden, die heden ten dage vele klassieke voertuigen veilig op de weg houden. Hij wil zich nu nog meer toeleggen op illustraties van exclusieve auto’s, waarvan vele zullen verschijnen op zijn site.

//www.roboudshoorn.nl

 


Print Friendly, PDF & Email
redactie Octane
Octane is een licentie van de gelijknamige Britse titel, maar streeft naar zo veel mogelijk eigen inhoud, met Nederlandse en Belgische liefhebbers en hun auto’s in de hoofdrol. Van de redactie maken deel uit Wil van Lierop (eindredactie), Carl de Vaal (art-director) en Ton Roks (hoofdredacteur).
Vorig bericht

Een schouderklopje van Renault

Volgend bericht

Lo Stivale Italiano: een avontuur
Uitgelicht

Een schouderklopje van Renault

We waren al halverwege met editie 021 van Octane, toen ik me realiseerde dat er twee auto’s in staan waarin ik in een het hetzelfde...

7 April 2016

Webdevelopment Passionate Bastards