Laatste nieuws

Concours Paleis Soestdijk toch naar 2021

Nieuwsberichten / 22 mei 2020

Van de organisatie van het beoogde 2e Concours d’Elegance Paleis Soestdijk hebben we bericht ontvangen dat het evenement toch niet later in dit jaar gehouden wordt. De nieuwe datum is 28 & 29 augustus 2021.

Vol optimisme heeft men geprobeerd het evenement te verplaatsen naar een weekend in september, maar ondanks de bereidwilligheid van partners, deelnemers, leveranciers en van Paleis Soestdijk, is het door teveel onduidelijkheden gewoonweg niet mogelijk gebleken om het evenement dit jaar door te laten gaan.

Er wordt wel aan een klein besloten alternatief gewerkt: de Tour d’Elegance met Royal Picknick op Paleis Soestdijk. Nadere informatie volgt.

De organisatie en Octane Magazine zien uw graag in 2021 in het weekend van 28 en 29 augustus op Paleis Soestdijk voor de tweede editie. De meeste thema’s en displays van 2020 zullen behouden blijven, wel wordt er gedacht aan specifieke thema’s die te maken hebben met het jaar 2021.

Op naar volgend jaar!


Tags: , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

De ultieme ‘brug’ tussen klassiek en modern

Volgend bericht

Chevrolet Caprice Classic Landau Coupe

Bezoekers lazen ook


Meer historie

De ultieme ‘brug’ tussen klassiek en modern

De road trip naar het Schwarzwald heeft hij  in verband met de Corona-restricties moet uitstellen, maar ook in Nederland...

21 May 2020