Laatste nieuws

De eerste Octane Scramble

Reportages / 16 mei 2022

Zondag 15 mei 2022 was de eerste Octane Scramble een feit. Op een hele mooie locatie, rond het Eemklooster in Amersfoort, kwamen onder een strak blauwe hemel meer dan 200 autoliefhebbers met hun klassiekers en youngtimers bij elkaar om onder het genot van een kopje koffie en meer, te genieten van al het moois.

Wat iedereen goed beviel was de grote diversiteit, van DAF tot F40 en van ranke Alpine’s tot dikke Corvettes, van onbekende McCoy tot Martini Lancia Delta; een echte scramble. Informeel en gezellig. En volgens velen voor herhaling vatbaar. Dank aan iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt en speciale dank aan de gastheren Michiel Krutzen en Robert van Ieperen die de locatie ter beschikking hebben gesteld.

Onderstaand een videoimpressie. En mooie foto’s die door Martin Philippo zijn gemaakt.

Video:


Foto’s:

Tot een volgende keer? Meer beelden op: facebook en instagram


Tags: , , , , , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

POP POP, THE 8X JEFF KOONS

Volgend bericht

Audi RS3: fijne en verdraaid rappe allrounder

Bezoekers lazen ook


Meer historie

POP POP, THE 8X JEFF KOONS

BMW en de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons, wiens werk volgens Wikipedia wordt gedomineerd door ‘banaliteit en verleiding’, hebben...

13 May 2022