Laatste nieuws

De winkel van Octane Magazine is open

Nieuwsberichten / 5 februari 2021

Onze nieuwe webwinkel is nu geopend! Er is geen lockdown en er zijn geen beperkingen in deze winkel, waardoor nu al onze magazines thuis bezorgd kunnen worden. Het is zelfs mogelijk om de jubileumuitgave nummer 050 alvast vooruit te bestellen.

Via de WEBSHOP link in het menu op deze website, of direct via www.octanemagazine-shop.nl is de winkel te bezoeken. Naast het bestellen van magazines is het ook mogelijk om een betaalde PDF te downloaden voor het lezen van Octane op je tablet.

Maak gebruik van de aantrekkelijke pakketaanbieding voor nummer 049 + 050 voor slechts euro 13,95 (ex verzendkosten). Het hoofdstuk ‘Mooie Dingen’ gaat gevuld worden met auto-gerelateerde geschenken ‘om van te dromen’.

Kortom: onze winkel is open. Wees welkom!


Tags: , , , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

Handgemaakt en hyperrealistisch

Volgend bericht

Een klassieker als eerste auto

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Handgemaakt en hyperrealistisch

‘Handgemaakte, hyperrealistische portretten van bijzondere auto’s.’ Zo omschrijft Brigitt Reuver de schilderijen die ze maakt. Deze...

3 February 2021