Laatste nieuws

Essen Motor Show 2019

Nieuwsberichten / 10 november 2019

Voor alle (!) autoliefhebbers wordt van 30 november tot 8 december de Essen Motor Show gehouden in het beursgebouw van de Duitse stad Essen.

Deze beurs is niet te verwarren met het Techno Classica evenement in dezelfde stad dat ieder voorjaar wordt gehouden. Volgens de organisatie is dit een paardenkrachtenfestijn voor alle soorten autoliefhebbers. Het gaat hier over de belevingswereld van tunen, driften, racen en karten. Het demonstreren van auto’s is een belangrijke factor waardoor deze autobeurs veel dynamischer is dan traditionelere evenementen.

In de motorsportarena worden demonstraties en shows gegeven en is er de mogelijkheid om als passagier mee te rijden in een drifttaxi. Nieuw dit jaar is een expositie met bekende historische racewagens. Al sinds het begin van de 20e eeuw wordt er met auto’s geracet en de fascinatie met deze geschiedenis wordt ook gepresenteerd in de Classic & Prestige Salon van de organisator SIHA.

Maar ook voor liefhebbers van klassieke auto’s en de geschiedenis van het racen is er ruim voldoende aanbod. Meer dan 250 klassieke auto’s zijn te koop en staan opgesteld in de zalen 1 en 2. Tickets voor het Essen Motor Show zijn tegen een gereduceerde prijs online te koop op www.essen-motorshow.de

NB! Octane Magazine heeft tien vrijkaarten beschikbaar voor dit evenement. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Volg dan onze Instagram– en Facebook-pagina’s de komende dagen. De winnaars krijgen van ons een toegangscode voor het downloaden van de kaartjes!

 


Tags: , , , , , , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

Auburn 12 Type 161

Volgend bericht

Kever 1200 Dickholmer (1964)

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Auburn 12 Type 161

Toen we bij Prins in Nunspeet de 8C Competizione terugbrachten, ontwaarden we warempel een Auburn in de loods van de afdeling...

5 November 2019