Laatste nieuws

FCA Heritage Hub

Nieuwsberichten / 6 mei 2020

FCA Heritage presenteert een nieuwe video die vertelt over de ‘Hub’, een permanente tentoonstelling voor verzamelaars en fans van de merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth. Zodra de Covid-19 beperkingen worden opgeheven, kunnen de liefhebbers van deze merken op bedevaart. 

FCA Heritage werd opgericht in 2015 met een doel voor ogen: het beschermen en behouden van het historische erfgoed van de merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth. Dit doen ze middels activiteiten en diensten voor verzamelaars en liefhebbers van oldtimers.

Musea, expositieruimtes en werkplaatsen zijn de plekken waar de historische auto’s worden tentoongesteld, besproken, gerepareerd en gerestaureerd. FCA Heritage wil Italiaans cultureel erfgoed bekend maken en historische auto’s in perfecte conditie te houden.

De video toont een indrukwekkende hoeveelheid klassiekers in een mooi industriële en ruimte opzet. Watertanden in de wereld van FCA Heritage!


Tags: , , , , , , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

Veel Italianen en een Duitser

Volgend bericht

Westfield SEIW Sports (2009)

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Veel Italianen en een Duitser

Het is voor Jan van Marwijk moeilijk om één van zijn auto’s te selecteren. Zijn verzameling van veel Italianen en een Duitser...

6 May 2020