Laatste nieuws

Het nieuwste nummer ligt nu in de winkels ….

Nieuwsberichten / 6 augustus 2022
Twee vergelijkingen in deze editie, de allereerste Bentley Blower Continuation Car ontmoet Tim Birkin’s originele Blower en de Aston Martin DBS Superleggera werpt de Ferrari 812 Superfast de handschoen toe.

Voorts een rendez-vous met de Ferrari Daytona Spider en de man die hem ontworpen heeft en een interview met Jacky Ickx voor een nieuwe aflevering van Quality Time. Voorts vertellen we het verhaal van Hollywood’s eerste, gekleurde filmster en zijn Chrysler ‘Black Superstar’, we doen de titanenstrijd tussen Fangio en Ascari uitvoerig uit de doeken en maken duidelijk waarom je moet weten wie Eliot en Louis Zborowski zijn en wat ze allemaal gedaan hebben. En natuurlijk brengen we een uitgebreid verslag van onze avonturen in de Mille MIglia met onze Siata Daina Coupé.

Editie 059 van Octane ligt nu in de winkels. Kijk HIER voor een uitgebreide preview. Het nummer  is te bestellen via de webshop en ook te lezen op Readly.


Tags: , ,Ton Roks
Na 25 jaar in de autojournalistiek vervulde Ton Roks in november 2012 een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

Zelfbouw Volvo P1800 cabriolet

Volgend bericht

Octane Scramble: 2 oktober 2022

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Zelfbouw Volvo P1800 cabriolet

Op het grasveld voor het Eemklooster in Amersfoort stond tijdens de Octane Scramble een prachtige, groene Volvo P1800 cabriolet...

5 August 2022