Laatste nieuws

Het nieuwste nummer ligt in de winkels …..

Nieuwsberichten / Slider / 5 april 2022
In editie 57 bijten we het spits af met een superdikke special (25 pagina’s) over de beroemdste Ferrari aller tijden, de 250 GTO. Met eerst een rij-impressie, vervolgens doen we de geschiedenis uitvoerig uit de doeken en beantwoorden we de vraag of hij zijn legendarische status eigenlijk wel verdiend heeft. Het antwoord zal je verrassen.

Voorts een reportage over de Elite van de grote Soichiro Honda zelf – en de fikse crash van zijn zoon – en een circuittest van een gewone BMW M3 (gewoon, hoezo?) en de M3 waarmee Steve Soper in het DTM heeft huisgehouden.

We blikken terug op de vijftigste verjaardag van de Mercedes (R107) SL, maken je wegwijs in de historie van het vergeten merk Stoewer en laten je kennismaken met de pop art autokunst van Tim Layzell.

Editie 057 van Octane ligt nu in de winkels. Kijk HIER voor een uitgebreidere preview. Het nummer  is te bestellen via de webshop en ook te lezen op Readly.


Tags: ,Ton Roks
Na 25 jaar in de autojournalistiek vervulde Ton Roks in november 2012 een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

Verliefd op Sophia

Volgend bericht

E28 Zeitkapsel

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Verliefd op Sophia

Met al drie klassiekers in bezit gingen Claudia en Niko Bloemendal op zoek naar uitbreiding van de collectie. Nu zijn ze verliefd...

1 April 2022