Laatste nieuws

Het nieuwste nummer ligt nu in de winkels ….

Nieuwsberichten / Slider / 6 december 2022
Wat doe je als je een Jaguar E-type niet snel genoeg vindt? Dan schroef je er een kanjer van een V8 in.

Veel mooi leesmateriaal in deze editie voor de feestdagen, onder meer een top-ontmoeting van de Opel Manta 400 – een waar rallybeest – en de Manta GSe ElektroMOD. Na 60 jaar keert Ferrari met de 499P Hypercar terug in de eredivisie van Le Mans – waarom en hoe? Lees de achtergronden in dit nummer van Octane Magazine. Voorts reportages over de Maserati 300S van Fangio, de Monteverdi 375S High Speed Berlinetta, de Singer DLS, de Siata 300BC (de ‘Baby Ferrari’), de Porsche 718 Cayman GT4 RS en die fijne all-rounder uit Zweden, de Volvo 123GT.

Ook komt de man aan het woord die de 24 Uren van Le Mans niet minder dan negen keer heeft gewonnen, Tom Kristensen. En Flip van Zutphen vertelt over zijn rally-avonturen in verre landen met de Lancia Delta Integrale. In het HARC Journaal halen we uitgebreid herinneringen op aan Dries van der Lof, een van de eerste Nederlanders die deel namen aan een Grand Prix die voor het wereldkampioenschap meetelde.

Editie 061 van Octane ligt nu in de winkels. Kijk HIER voor een uitgebreide preview. Het nummer  is te bestellen via de webshop en ook te lezen op Readly.


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,Ton Roks
Na 25 jaar in de autojournalistiek vervulde Ton Roks in november 2012 een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

Een 11 TXE naar eigen inzicht

Volgend bericht

Een Falcon van Alan Mann

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Een 11 TXE naar eigen inzicht

Ron Kuipers heeft veel spijt van de verkoop van zijn Renault 11 Turbo. Maar lang is hij daarbij niet blijven stilstaan, want...

2 December 2022