Laatste nieuws

Internationaal Oldtimertreffen Lanaken

Nieuwsberichten / 16 augustus 2022
In de Belgische plaats Lanaken – net over de grens bij Maastricht – ronken de motoren van vele klassiekers op vrijdag 2 tot en met zondag 4 september.

Lanaken heeft zich voorgenomen dan een podium te zijn voor een eeuw autogeschiedenis. De organisatie belooft dat zowel wagens vanaf het prille begin tot en met de vooravond van de tweede wereldoorlog de revue zullen passeren. Denk aan klinkende merknamen zoals Bugatti, Minerva, Rolls Royce, Packard en Cadillac, … aangevuld met naoorlogse auto’s, youngtimers en speciale auto’s uit het heden. Aston Martin Brussel, onder leiding van niemand minder dan Freddy Loix, zal enkele unieke wagens tentoon stellen. Meer info via www.lanaken.be/oldtimertreffen.


Tags: , ,Ton Roks
Na 25 jaar in de autojournalistiek vervulde Ton Roks in november 2012 een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

Austin-Healey 100 Restomod by Caton

Volgend bericht

Japanse beauty's

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Austin-Healey 100 Restomod by Caton

Weer een nieuwe ster aan het firmament onder de bouwers van restomods á la Singer, Cyan en Alfaholics. Daarmee wordt de trend...

15 August 2022