Laatste nieuws

Knallen op Goodwood met de Lexus LFA

Reportages / Rij-impressies / Video's / 17 september 2016

Intens, geweldig, krankzinnig, dat waren in 2010 de eerste woorden die bij Ton Roks opkwamen na een fors aantal ronden ‘flat out’ op Goodwood in Japans meest spectaculaire superauto ooit. Verder was ik vooral sprakeloos, het duizelde van de indrukken. Zo ongelooflijk wild, snel en verslavend was hij geweest op het superrappe asfalt van Goodwood. “Dagenlang heb ik geworsteld met de vraag op welke trede die fabelachtige en zeldzaam doorwrochte machine neer te zetten in het universum der superauto’s”, aldus Roks. De kwaliteit van het gesproken woord is helaas zeer matig maar de beelden zeggen genoeg.

 


redactie Octane
Octane is een licentie van de gelijknamige Britse titel, maar streeft naar zo veel mogelijk eigen inhoud, met Nederlandse en Belgische liefhebbers en hun auto’s in de hoofdrol. Van de redactie maken deel uit Wil van Lierop (eindredactie), Carl de Vaal (art-director) en Ton Roks (hoofdredacteur).
Vorig bericht

Nissan GT-R: driften met meer dan 300 km/h

Volgend bericht

Mazda MX-5 in Tokio
Meer historie

Nissan GT-R: driften met meer dan 300 km/h

Een Nissan GT-R NISMO heeft het wereldrecord driften verbroken door op Fujairah International Airport in de Verenigde Arabische...

17 September 2016