Laatste nieuws

Nu online te bestellen, Octane’s nieuwste nummer

Nieuwsberichten / Slider / 3 juni 2021
Editie 052 van Octane ligt op 18 juni in de winkels en is te bestellen via onze webshop octanemagazine-shop.nl. Klik HIER voor een preview.

Met een hoofdrol voor de Alfa Romeo Sprint GTA 1600 van Jochen Rindt en Alfa’s nieuwe parel, de spectaculaire Giulia GTAm.
Plus reportages over de Austin-Healey 100M Le Mans, de Israëlische Sabra GT, de Lotus 72 John Player Special, MG Midget ‘Cream Crackers’ en over de preparatie van Mustangs voor de historische racerij.
Voor Quality Time interviewden we Arturo Merzario (de coureur met de cowboyhoed) en we gingen op bezoek bij Marcel Bouland, bouwer van een reeks (echt werkende!) Cosworth DFV F1 V8’s op schaal.
Met een 93-jarige coureur blikken we terug op de races op Daytona Beach in de jaren ‘50.


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,Ton Roks
Na 25 jaar in de autojournalistiek vervulde Ton Roks in november 2012 een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

De overtreffende trap in comfort

Volgend bericht

De eerste Europese Ford

Bezoekers lazen ook


Meer historie

De overtreffende trap in comfort

Mark Dijkstra is een seriële autoliefhebber. De jacht is voor hem minstens zo belangrijk als het bezit, dus het is nu al de vraag...

29 May 2021