Laatste nieuws

Octane Scramble: 2 oktober 2022

Nieuwsberichten / 7 augustus 2022

Na zoveel positieve reacties op de eerste Octane Scramble in mei, konden we niet anders dan een tweede editie inplannen. Met veel plezier organiseren wij daarom de tweede Octane Scramble, op zondagochtend 2 oktober (09.00 – 13.00 uur), wederom rond het Eemklooster in Amersfoort. 

Abonnees, lezers en volgers van Octane zijn van harte welkom met hun leuke, bijzondere, speciale, snelle of zeldzame youngtimer of klassieker; gewoon laagdrempelig, urenlang kletsen over en kijken naar elkaars auto’s, terwijl het restaurant La Cantina voorziet in koffie en meer.

De toegang is gratis, maar wij vragen vriendelijk om u en uw auto aan te melden via een berichtje naar: frankgoedhart@octanemagazine.nl

Ook nu weer wordt er een “Paddock” ingericht van ongeveer 20-25 auto’s met een speciaal thema: “Rally”. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun klassieke, historische-, youngtimer- of zelfs moderne rallyauto in de Paddock te presenteren. Het gaat daarbij om auto’s die zoveel mogelijk een rally uitmonstering hebben, zoals startnummers, reclame/livery/stickers, verstralers, rolkooien etc. Maar ook buiten de paddock is er veel plaats voor mooie auto’s.

Tot zondag 2 oktober? Het adres is: Het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort.


Tags: , , , , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

Het nieuwste nummer ligt nu in de winkels ....

Volgend bericht

Reizen zoals vroeger

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Het nieuwste nummer ligt nu in de winkels ....

Twee vergelijkingen in deze editie, de allereerste Bentley Blower Continuation Car ontmoet Tim Birkin’s originele Blower...

6 August 2022