Op veler verzoek, maar ook omdat we het zelf zo leuk vinden, staat de 4e editie van de Octane Scramble nu gepland voor
zondag 8 oktober 2023, van 09.00 – 13.00 uur. Wederom op het Eemklooster in Amersfoort.
Aanmelden kan nog steeds! Stuur een mailtje met je naam en jouw auto naar
frankgoedhart@octanemagazine.nl

Abonnees, lezers en volgers van Octane zijn welkom, op het Eemklooster in Amersfoort, met hun bijzondere, speciale, snelle of zeldzame youngtimer of klassieker; gewoon laagdrempelig, urenlang kletsen over en kijken naar elkaars auto’s, terwijl er genoten kan worden van koffie, broodjes en meer.
Onze vrienden van de HARC geven acte de prėsence met een aantal leuke raceauto’s en ook deze keer willen we mensen weer de gelegenheid bieden om vanuit de kofferbak van hun auto leuke, autogerelateerde, spulletjes te verkopen. Een Car Boot Sale zoals de vorige editie, maar nu gewoon vanuit je auto die op het veld tussen de andere deelnemers staat. Geef wel even bij de aanmelding door of je iets wilt verkopen, dan houden we daar rekening mee.

We zien je graag (ook als bezoeker) verschijnen op de 8e oktober!

Voor de ervaren Scramble deelnemer is er nu de mogelijkheid om voor € 22,50 een mooi T-shirt aan te schaffen. In goede kwaliteit (200 grs katoen) met de nieuwe Scramble graphics op de achterzijde. Beschikbaar in L en XL, te bestellen in onze webwinkel (verzenden of afhalen op de Scramble (afhalen = waardebon ‘Scramble’ bij checkout).

Bezoek www.octanemagazine-shop.nl

× Wil je direct contact?