Laatste nieuws

Onze lezersreizen in 2019

Nieuwsberichten / Reisprogramma 2019 / 12 augustus 2018

Voor 2019 heeft Octane weer een aantal schitterende lezers reizen op het programma, speciaal voor autoliefhebbers die van fijne stuurmanswegen houden – en aan het einde van de dag van een goed hotel en een goede maaltijd. De reizen zijn voor kleine groepen (maximaal 20 auto’s), ze worden georganiseerd met reispartner Petrol & Wine, en worden altijd mede begeleid door de redactie van Octane. Wil je vrijblijvend op de hoogte gebracht worden zodra de precieze data en meer details van de reizen bekend zijn? Stuur dan een e-mail naar tonroks@octanemagazine.nl of hetty@petrol-and-wine.nl

APRIL
USA West-Coast
Een machtig mooie, tiendaagse roadtrip door de staten Californië, Arizona, Utah en Nevada met ongelooflijk mooie landschappen zoals Monument Valley, Death Valley, Joshua Tree National Park. Met bezoeken aan wereldwonderen als Antelope Canyon en de Grand Canyon. Met ook fragmenten van Old Route ’66, stadjes waar het Wilde Westen nog een tikje wild is en nog veel meer.

MEI
Lo Stivale Italiano
Een nieuwe versie van onze succesvolle reis van 2016, helemaal naar de teen van de Italiaanse laars en terug. Met nieuwe routes door de mooiste landstreken van Italië en (gedeeltelijk) over de wegen van de Mille Miglia,

 

JUNI
Shores of Denmark
Een tocht langs de kusten van Denemarken, met hun – bijna – vallende vuurtorens, door lopende duinen ondergestoven kerken, prachtige stranden en slaperige dorpjes. En last, but not least, een uitstekende keuken.

SEPTEMBER
1000 Miles of Scotland
Een rit langs de ruige kusten van Schotland, oost, noord en west. Door schitterende landschappen als de Cairngorms, maar vooral met heel vaak de woeste zee in zicht. Langs eenzame dorpjes als Applecross, imponerende bergen als Ben Hope en geheimzinnige grotten als Smoo Cave.

OKTOBER
Hermosa Espana Y Maravilloso Portugal
De wegen in Spanje zijn precies zoals we ze graag willen: bedekt met goed asfalt, bochtig en uitdagend. En ook het eten en de hotels zijn in Spanje dik in orde, in 2019 keren we –zoals beloofd– terug naar Spanje, maar dit keer knopen we er Portugal aan vast. Je gaat er niet zo gauw met de auto naar toe, en dat is jammer, ook dit land heeft fantastische wegen, de natuur is er prachtig, het heeft geweldige hotels en heerlijk eten. En de wijnen? Ga mee om dat zelf te ervaren.


Print Friendly, PDF & Email
Ton Roks
Na 25 jaar in de autojournalistiek vervulde Ton Roks in november 2012 een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s.
Vorig bericht

Huilen om een compressor

Volgend bericht

Dit was nog maar het begin....
Uitgelicht

Huilen om een compressor

Op het lijst grote Mercedessen die ik heb mogen mennen, staat ook de legendarische SSK, met dank aan de genereuze Evert Louwman....

2 August 2018

Webdevelopment Passionate Bastards