Laatste nieuws

Met drie nationaliteiten op pad

Reportages / 6 juni 2022

De totstandkoming van een reportage voor in Octane Magazine is een kwestie van organiseren, plannen, onderzoek, spectaculaire auto’s en een beetje geluk. Zo kregen we vrijdag 3 juni de kans om nader kennis te maken met drie iconische sportwagens van Ferrari, Mercedes en Aston Martin; in min of meer dezelfde kleurstelling, maar elk met een zeer eigen karakter.

Daarover meer in het artikel dat u kunt verwachten in een van de volgende Octane Magazines. We hadden twee uur ‘circuit-tijd’ ter beschikking gekregen op de avond voor het Pinkster raceweekend op Zandvoort. Die tijd hadden we vooral nodig voor de fotografie., maar voor het sluiten van de hekken we toch even onze harten kunnen ophalen. Dankzij mooi weer en een ondergaande zon konden Luuk van Kaathoven en Onno Blaauw optimaal hun fotografische werk doen; zittend in de achterbak van de Chrysler 300C en hangend uit het raam of klem zittend op de achterbank van de Ferrari 275GTB, de Mercedes-Benz SL300 Gullwing en de Aston Martin DB5. De korte video geeft een beetje een impressie van deze mooie avond!


Tags: , , , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

Fly A112 Alitalia

Volgend bericht

La macchina del presidente

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Fly A112 Alitalia

Rik van der Vlugt is in de ban van de nalatenschap van Carlo Abarth. Zijn eigen Autobianchi A112 is nu een opvallende auto...

3 June 2022