Laatste nieuws

Uw ultieme top 10

Nieuwsberichten / 16 december 2021

Welke tien auto’s staan in jouw droomgarage?

Wij vinden het leuk en interessant om van onze lezers, volgers en andere autoliefhebbers te horen wat de gedroomde ambitie op autogebied is. Welke tien klassiekers, youngtimers of sportwagens steken voor jou met kop en schouders boven het maaiveld uit? Dus stel je voor dat geld geen probleem is en je hebt een garage waarin je als autoliefhebber je tien felst begeerde auto’s mag zetten. Welke zouden dat zijn? Onderaan deze pagina steekt Ton Roks alvast zijn nek uit.

Het gaat ons om auto’s die op dit moment niet meer in productie zijn en het zou mooi zijn als je auto’s die verschillende functies vervullen aan de beurt laat komen; een cabriolet, een sedan, een stationwagon, een SUV/4×4, een GT, een gesloten sportwagen, een open sportwagen. Hoeft niet, maar mag wel.

Klik op deze link (octane top 10) , vul de lijst vóór 1 januari 2022 in (de volgorde is willekeurig) en druk op ‘verzenden’. Wij stellen uit alle inzendingen een top 10 samen die we zullen presenteren in het komende Octane Magazine. Leuke en interessante argumentaties maken ook kans om met naam vermeld te worden.

  • één inzending per persoon;
  • slechts één auto per fabrikant;
  • straatauto’s (met kenteken dus) die vandaag niet meer in productie zijn;

Wil je jouw lijst met droomauto’s liever mailen? Dat kan ook: frankgoedhart@octanemagazine.nl

Op Instagram houden wij tussendoor de stand bij en laten we ook de lijstjes van onze redactie zien (ter inspiratie). Onderstaand alvast het lijstje van Ton Roks!

Succes en veel plezier met invullen. Wij zijn zeer benieuwd!

 

www.octanemagazine-shop.nl/top-10 

 


Tags: , , , , ,Frank Goedhart
Frank's interesse in klassieke auto's en autosport komt ruimschoots aan bod: samen met lezers zorgt hij voor nieuws op Instagram, Facebook, LinkedIn en de website van Octane.
Vorig bericht

Twee kickboxers in de ring

Volgend bericht

#puntataccogomitoalto !

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Twee kickboxers in de ring

Voor een competitieve Porsche 356 in rally-uitmonstering moet je een fors bedrag neertellen. Kan het veel goedkoper, met een opgevoerde...

15 December 2021