Laatste nieuws

Veiling van 80 klassiekers en Defenders

Nieuwsberichten / 10 september 2017

Veilinghuis Troostwijk (België) veilt een heel gevarieerde collectie van 80 auto’s, voornamelijk oldtimers, bestelauto’s (ook klassieke) en een fikse aantal Land Rover Defenders in allerlei uitvoeringen. Tot de collectie behoren onder meer een door Ford gefabriceerde Jeep uit WWII, een Citroën HY Plateau-wagen uit 1966, een Mercedes 300 SEL met 3,5-liter V8 en een in Eisenach gebouwde BMW 340 uit 1948.

De topper van deze veiling is een Mercedes 280 SE uit 1970, een Cabriolet. Hij is voor het eerst geregistreerd op 19 maart 1970 en heeft 53401 kilometer op de teller staan. Hij is voorzien van een automatische transmissie.

Alle kavels kunnen bekeken worden in Aarschot, Maaseik of Bilzen, afhankelijk van het kavelnummer. De online biedingen zijn reeds gestart en lopen nog tot zondag 24 september 19.00 uur. De hoogste bieders kunnen op 3 en 4 oktober hun aankoop ophalen.

De Land Rovers, 18 Defenders in totaal, zijn te bezichtigen in Aarschot (B), aan de Gaston Geenslaan 80, op 23 september, tussen 13.00 en 16.00 uur. Het zijn stuk voor stuk restauratieprojecten, waaronder ook exemplaren met een rechts stuur.

De kijkdagen zijn op vrijdag 22 en zaterdag 23 september, afhankelijk van het kavelnummer, zie de website voor de tijden. De auto’s kunnen bekeken worden in Aarschot (B), Maaseik (B) of Bilzen (B), ook weer afhankelijk van het kavelnummer.

troostwijkauctions.com

 

 


Print Friendly, PDF & Email
redactie Octane
Octane is een licentie van de gelijknamige Britse titel, maar streeft naar zo veel mogelijk eigen inhoud, met Nederlandse en Belgische liefhebbers en hun auto’s in de hoofdrol. Van de redactie maken deel uit Wil van Lierop (eindredactie), Carl de Vaal (art-director) en Ton Roks (hoofdredacteur).
Vorig bericht

Eindelijk: de nieuwe TVR Griffith

Volgend bericht

Verbeterde BRZ: voor sensitieve stuurlieden
Uitgelicht

Eindelijk: de nieuwe TVR Griffith

Hier is hij dan, de nieuwe sportwagen van TVR. Hij heet Griffith, is tijdens de Goodwood Revival gepresenteerd, en heeft...

8 September 2017

Webdevelopment Passionate Bastards