ABONNEREN

Octane Magazine is er voor de gevorderde autoliefhebber. Met hoofdredacteur Ton Roks aan het stuur ben je er zeker van een blad voor de echte auto-enthousiast in huis te halen. Elk nummer is een gelegenheid om 156 pagina’s lang onbekommerd van auto’s te genieten. Octane Magazine houdt je perfect op de hoogte en geeft de actualiteit diepgang. Het is het mooiste en beste autoblad over klassiekers, klassiekers van de toekomst en sportwagens dat in Nederland en België te koop is. Met een abonnement ontvang je jaarlijks zes magazines, comfortabel thuis op de mat.

Nieuw is de mogelijkheid om Octane Magazine te lezen op je smartphone of tablet, via de OCTANE NL app (beschikbaar voor iOS). Een digitaal jaarabonnement of het aanschaffen van losse nummers behoort, samen met het ontvangen van ‘nieuws met notificatie’ tot de mogelijkheden!

 

Een mooi cadeau: een abonnement op Octane!

Geef jezelf of iemand anders een abonnement op Octane Magazine cadeau. Je kunt kiezen uit:

OCTANE NL APP

Een digitaal jaarabonnement (zes nummers), € 45,-

Klik hier om de Octane NL App te downloaden (iOS)

NEDERLAND

Een jaarabonnement (zes nummers), € 77,70
Een proefabonnement van drie nummers voor € 38,85

BELGIË

Een cadeau- of persoonlijk abonnement voor een jaar, € 81,75

OVERIG BUITENLAND

Persoonlijk jaarabonnement voor € 122,55

Proef en cadeau abonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor betalingen via een acceptgiro of een factuur worden extra kosten in rekening gebracht.

De verkoop van abonnementen wordt uitgevoerd door BCM Uitgevers in Eindhoven.

Adreswijzigingen

Wij verzoeken u om wijziging in uw adres tijdig door te geven via info@octanemagazine.nl 

Vragen?
Je kunt bellen met de klantenservice op werkdagen:

van 08.30 tot 12.30 uur op telefoonnummer: 085-7600237

van 09:00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 040-8447644

 

Octane 12-in-12 Alpine Challenge

 

 

over ons

Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto’s, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van onder meer Jay Leno en prof. Matthijs van Dijk en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Elk magazine biedt 166 pagina’s ‘Brandstof voor Autoliefhebbers’.
Liefhebbers die tussen de magazines door op de hoogte willen blijven, zijn van harte welkom op deze website, maar ook op de Octane pagina’s op Instagram en Facebook.

× Wil je direct contact?