NIEUWSTE MAGAZINE

Het nieuwste Octane Magazine 068 ligt vanaf 9 februari in de winkels en kan ook nu al besteld worden in onze webwinkel. Online lezen van het blad is beschikbaar via Readly.com.

OCTANE MAGAZINE 068 FEBRUARI

De eerste Octane van 2024, met in de hoofdrollen: PORSCHE 904 CARRERA GTS Hij was klein, licht en in recordtijd ontwikkeld, maar kon zich met de beste meten BMW M3 CS & ALFA GIULIA GTA & JAGUAR XE SV PROJECT 8 De BMW M3 CS kruist de degens met twee iconen, Alfa Romeo’s sublieme Giulia GTA en Jaguar’s formidabele Project 8 NON-STOP DOOR DE USA Een roadtrip kriskras door de VS, non-stop. Louie Mattar deed het, tweemaal zelfs, met zijn grondig verbouwde Cadillac Fleetwood FRONTLINE MGB LE60 & BEE GT Frontline Developments viert de 60e verjaardag van de B met een beresterke GT V8 – en als toetje een elektrische BEE GT BUGATTI T32 AERO-TANK Ettore Bugatti zette in 1923 volledig in op aerodynamica en schiep de T32 SIMCA RALLYE 3 Kennismaking met het non-plus-ultra onder de sportieve Simca’s uit de jaren ’70 MICHAEL MANN’S ‘FERRARI’ In Quality Time legt de regisseur uit waarom zijn film precies zo moest zijn als hij geworden is LANCIA 037 GROEP B MATURO Dat Maturo een Lancia Rally 037 wilde bouwen wisten we, maar dat er zo snel een voor de deur zou staan… LAMBORGHINI MIURA SV Lamborghini’s zestigste verjaardag hebben we gevierd aan het stuur van de sensationele Miura SV MASERATI BORA Het was gedurfd om de Bora te lanceren in een markt die al de nodige stoere helden met middenmotor telde. En veel meer

Octane 12-in-12 Alpine Challenge

 

 

over ons

Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto’s, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van onder meer Jay Leno en prof. Matthijs van Dijk en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Elk magazine biedt 166 pagina’s ‘Brandstof voor Autoliefhebbers’.
Liefhebbers die tussen de magazines door op de hoogte willen blijven, zijn van harte welkom op deze website, maar ook op de Octane pagina’s op Instagram en Facebook.

× Wil je direct contact?