NIEUWSTE MAGAZINE

Het nieuwste Octane Magazine 063 ligt vanaf 14 april in de winkels en kan ook nu al besteld worden in onze webwinkel. Online lezen van het blad is beschikbaar via Readly.com.

OCTANE MAGAZINE 063 APRIL

MATURO STRADALE Een nieuwe ster aan het firmament der restomods, een Delta Integrale die de techniek en sensaties van de rallylegende combineert met een bijzonder aangename verpakking (primeur!)

MEGA SCHUURVONDST In twee loodsen en een kerk in Zuid-Holland zijn 230 klassiekers uit een diepe slaap gewekt (primeur!)

FERRARI 500 MONDIAL Ondanks zijn viercilinder motor was de Ferrari 500 Mondial een succesnummer van formaat

MORGAN PLUS FOUR & PLUS SIX Hoe wil je de jouwe geserveerd hebben, met een vier- of zescilinder turbomotor van BMW onder de motorkap?

TYRRELL RACING Simon Arron sprak met Jackie Stewart over de uitzonderlijke klim van Tyrrell naar de top van de wereld – vanuit een houten schuur

TOEKOMST VAN ALPINE De 300 pk 1,8-liter viercilinder van de A110 wordt in 2026 vervangen door een elektromotor

QUALITY TIME Jim Farley, de CEO van Ford, is een ‘car guy’ in hart en nieren – we spraken hem op Goodwood toen hij en zijn GT40 even uitbliezen

CHRYSLER SIX Hij werd in 1939 ingemetseld achter een muur van een boerderij om niet geconfisqueerd te worden – en hij is pas in 2018 ontdekt

ALVIS GRABER SUPER COUPÉ Het is geen gerestaureerd exemplaar maar een splinternieuwe auto: een juweel op wielen

CULT SCALE MODELS Voor bijna elke ‘vergeten’ (model)auto blijkt toch een schare liefhebbers te bestaan

HISPANO-SUIZA J12 Van de opulente J12 zijn slechts acht open versies gemaakt – David Burgess-Wise ontvouwt zijn historie

over ons

Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto’s, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van onder meer Jay Leno en prof. Matthijs van Dijk en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Elk magazine biedt 166 pagina’s ‘Brandstof voor Autoliefhebbers’.
Liefhebbers die tussen de magazines door op de hoogte willen blijven, zijn van harte welkom op deze website, maar ook op de Octane pagina’s op Instagram en Facebook.

× Wil je direct contact?