adverteren

Adverteren in Octane Magazine: Effectieve communicatie naar de gevorderde autoliefhebber!

Octane Magazine Nederland is een licentie van Octane Magazine (UK), een sterk internationaal merk in de markt voor automotive magazines.
In Nederland en België bedienen wij een groeiend aantal gevorderde autoliefhebbers met interessante verhalen over klassieke auto’s en interessante youngtimers en -sportwagens.
Daarnaast komen marktinformatie (veilingen), auto evenementen, modelauto’s, horloges, inspirerende reisverslagen, boeiende interviews en andere interesses van onze doelgroep ruimschoots aan bod. We geven zes magazines per jaar uit (drukoplage per uitgave 10.000 exemplaren) en zijn bijna dagelijks online actief aanwezig op website en social media pagina’s op Instagram, Facebook en LinkedIn. Bovendien is Octane Magazine betrokken bij toonaangevende evenementen en ontmoeten we onze lezers en volgers tweemaal per jaar bij de koffie tijdens de populaire Octane Scramble.

Het feit dat onze magazines goed gelezen worden en daarna vaak worden doorgegeven aan familie en vrienden, gekoppeld aan een actief en groeiend bereik online, geeft aan dat wij adverteerders een interessante ‘niche’ doelgroep te bieden hebben.

Vraag naar onze tarieven! Het zou interessant zijn om samen met ons een ‘op maat’ campagne te bespreken: combinaties van online- en offline-campagnes, branded content, sponsoring van video’s en evenementen, joint-promotion of vanzelfsprekend een invulling van uw eigen ideeën.

Uw merk, evenement, product of service effectief communiceren naar een gerichte groep autoliefhebbers?
Neem contact op met:
Frank Goedhart, +31 (0)6-23190969, frankgoedhart@octanemagazine.nl
Hetty Louwaard, +31 (0)6-51126482, hettylouwaard@octanemagazine.nl

Condities 2023

Octane Magazine verschijnt zes maal per jaar, op:
• 8 december 2023 (Octane 067)
• 5 februari 2024 (Octane 068)
• 12 april 2024 (Octane 069)
• 7 juni 2024 (Octane 070)
• 9 augustus 2024 (Octane 071)
• 7 oktober 2024 (Octane 072)
• 13 december 2024 (Octane 073)

 

Advertentietarieven:

Adverteren in Octane Magazine is al mogelijk, in de sectie ‘Markt’, vanaf € 99,- per plaatsing voor een 1/8 pagina. Wij doen u graag een aanbieding die aan uw wensen en eisen voldoet. De mogelijkheden zijn namelijk groot; van plaatsing van een 2/1 spread op een premium positie tot campagne pakketten met een combinatie van magazine en online mogelijkheden (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, website).

Neem daarom gewoon even contact met ons op?  Whatsapp Frank Goedhart +31 (0)6-23190969 

Technische gegevens advertenties
Drukoplage : 10.000
Drukprocedé : vellen-offset
Materiaal : certified PDF
Resolutie : minimaal 300 dpi
Bladspiegel 1/1 pagina : 222 x 285 mm (+ 3 mm afloop)
Bladspiegel 2/1 pagina : 444 x 285 mm (+ 3 mm afloop)
Zetspiegel : 190 x 256 (b x h in mm)
Papiersoort : 70 grams hh mc gesatineerd extra wit

Aanleveren advertenties: hettylouwaard@octanemagazine.nl

Inzicht in lezers en volgers
De gemiddelde leeftijd van de lezer van Octane Magazine is rond de 50 jaar. De volgersgroep op Facebook en Instagram toont een bredere spreiding in leeftijd (ook jonger publiek). Onze lezer is veelal hoog opgeleid en bevindt zich in de hogere inkomensklasse en is in bezit van meerdere auto’s (waaronder meestal een of meerdere klassieke auto’s). De meerderheid is geïnteresseerd in klassiekers, toekomstige klassiekers en youngtimers en volgt met speciale aandacht het werk van Ton Roks. De loyale groep abonnees en lezers vindt Octane Magazine het enige blad dat aan hun verwachtingen voldoet.

Octane 12-in-12 Alpine Challenge

 

 

over ons

Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto’s, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van onder meer Jay Leno en prof. Matthijs van Dijk en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Elk magazine biedt 166 pagina’s ‘Brandstof voor Autoliefhebbers’.
Liefhebbers die tussen de magazines door op de hoogte willen blijven, zijn van harte welkom op deze website, maar ook op de Octane pagina’s op Instagram en Facebook.

× Wil je direct contact?