Evenementen

We zijn eruit! In 2024 organiseert Octane Magazine vier edities van wat voor de Octane Scramble heette en nu verder gaat onder de naam Octane CLASSICS and COFFEE (op 7 april, 12 mei, 9 juni en 1 september). De formule blijft ongewijzigd: autoliefhebbers – mooie, interessante, exclusieve, snelle en geliefde klassiekers en youngtimers – koffie en meer. U bent alvast van harte uitgenodigd. Volg onze social media kanalen om geen evenement te missen! 

OCTANE CLASSICS and COFFEE 2024

We trappen af op zondag 7 april af op de plek waar het evenement thuishoort, het Eemklooster in Amersfoort. Van 09.00 uur tot 13.00 uur is iedereen die zich aanmeldt met een bijzondere auto (klassieker of youngtimer) uitgenodigd om zich in te schrijven via een mail naar frankgoedhart@octanemagazine.nl.

Op zondag 12 mei hebben we een leuk programma in samenwerking met onze vrienden van de HARC, op het Circuit Zandvoort. Waarschijnlijk mét concours en mét zelf rijden op het circuit. Informatie volgt tegen die tijd.

Op zondag 9 juni weer traditioneel op het Eemklooster.

En op zondag 1 september zijn we te gast bij het prachtige Visscher Classique Museum in Buren.

Een mooi vooruitzicht! 

Terugblik 2023: Octane Concours d’ Elegance

Octane Magazine organiseerde een eigen concours d’élégance, in samenwerking met de HARC, wederom op het circuit van Zandvoort. Dit keer konden we ervaren hoe het op Zandvoort is met prachtig weer!

Een terugblik met foto’s en de uitslagen van het Concours zijn te vinden op:  https://www.octanemagazine.nl/octane-concours-op-zonnig-zandvoort/ 

Terugblik 2023: Octane Scramble – 3e editie

Het Eemklooster in Amersfoort was op zondagochtend 4 juni wederom de locatie voor een laagdrempelige Octane Scramble. 

Op ons ‘cars & coffee’ evenement, waar niets hoeft en alles mag, kwamen uiteindelijk bijna 400 (!) auto’s bijlkaar. La Cantina kon de vraag naar koffie maar net bolwerken en op een zonovergoten hoofdveld liep het water velen uit de mond bij het bewonderen van een Lexus LFA, Rolls-Royce Phantom Drophead Convertible, De Tomaso Pantera(‘s), maar ook een Fiat 126, Ruska Buggy, Jeep Wrangler, Saab 99 Coupe en nog veel, veel meer. De mix, de ‘scramble’, de locatie en de bezoekers maakten het weer tot een topevenement. De roep om de 4e Scramble weerklonk luid. 

Een kort verslag en foto’s op:  https://www.octanemagazine.nl/een-mooie-octane-scramble-met-bijna-400-autos/ 

Terugblik 2023: Octane Scramble – 4e editie 

Wij kijken met veel plezier terug op de vierde Octane Scramble die zondag 8 oktober plaatsvond op het vertrouwde Eemklooster in Amersfoort. Het aantal aanmeldingen en spontane ‘show-ups’ was nog nooit zo groot, we hebben meer dan 400 deelnemende auto’s een plekje mogen geven op het terrein. 

Een kort verslag met links naar veel foto’s: Octane Scramble 4.

Octane 12-in-12 Alpine Challenge

 

 

over ons

Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto’s, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van onder meer Jay Leno en prof. Matthijs van Dijk en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Elk magazine biedt 166 pagina’s ‘Brandstof voor Autoliefhebbers’.
Liefhebbers die tussen de magazines door op de hoogte willen blijven, zijn van harte welkom op deze website, maar ook op de Octane pagina’s op Instagram en Facebook.

× Wil je direct contact?