Evenementen

In 2024 organiseert Octane Magazine vier edities van het snel in populariteit groeiende Octane CLASSICS and COFFEE evenement. De formule blijft ongewijzigd: autoliefhebbers – mooie, interessante, exclusieve, snelle en geliefde klassiekers en youngtimers – koffie en meer. U bent van harte welkom om eens de sfeer te komen proeven en de ervaring leert dat u daarna snel een van onze vaste gasten zal worden. Volg onze social media kanalen om geen update over deze evenementen te missen! 

OCTANE CLASSICS and COFFEE 2024

De editie van zondag 7 april is weer een succes gebleken; prachtig weer, 520 mooie auto’s, goede koffie en de charme van de plek waar het evenement thuishoort, het Eemklooster in Amersfoort. Een terugblik met video en fotoalbum: Octane Cac 7 april

Ook erg leuk was de Octane Classics and Coffee van zondag 12 mei die we in samenwerking met onze vrienden van de HARC, op het Circuit Zandvoort gehouden hebben. Mét concours en mét zelf rijden op het circuit. De uitslag van het concours vind u hier: Beauties at the Racetrack.

Het complete fotoalbum van de Classics and Coffee staat hier: Octane CaC Zandvoort 12 mei

SUMMER AT THE EEMKLOOSTER

Op zondag 9 juni was het Eemklooster wederom de thuisbasis van Octane Classics and Coffee. Al voor 9 uur reden de eerste klassiekers het terrein op en met uiteindelijk meer dan 400 auto’s was het veld én de ‘heuvelklim toegangsweg’ snel gevuld. Een fotoalbum met foto’s van vijf fotografen is te vinden op deze link: Octane CaC Fotoalbum

Een video met impressies die wij zelf hebben gemaakt staat hier: Octane CaC

Een video van De Car Guys met korte interviews is te bekijken op: Octane CaC (2) 

Dank aan onze gastheer het Eemklooster, dank aan onze sponsor Turien & Co (verzekeraar van ons klassieke erfgoed), dank aan onze vrijwilligers én dank aan iedereen die er was!  

OCTANE AT THE MUSEUM

Op zondag 1 september zijn we te gast bij het prachtige Visscher Classique Museum in Buren. Waar andere evenementen gratis zijn, zal hier een toegangsprijs gevraagd worden. De opbrengst komt volledig ten goede aan het museum, waarmee we met z’n allen iets moois in stand houden. Meer informatie over aanmelding en kaarten volgt. 

Een mooi vooruitzicht! 

Octane 12-in-12 Alpine Challenge

 

 

over ons

Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto’s, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van onder meer Jay Leno en prof. Matthijs van Dijk en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Elk magazine biedt 166 pagina’s ‘Brandstof voor Autoliefhebbers’.
Liefhebbers die tussen de magazines door op de hoogte willen blijven, zijn van harte welkom op deze website, maar ook op de Octane pagina’s op Instagram en Facebook.

× Wil je direct contact?