Evenementen

Dit jaar zal Octane Magazine wederom actief deelnemen aan verschillende evenementen. Maar naast deelname nemen we het initiatief om dit jaar zelf minimaal vier interessante Octane evenementen te organiseren. U bent van harte uitgenodigd: 

Octane Scramble at the Beach

De speciale editie van de Octane Scramble, op vrijdag 7 april van 10.00 – 14.00 uur, was een succes. We waren te gast bij de HARC op het terrein van het circuit Zandvoort en ongeveer 170 auto’s namen deel aan een koude (!) Scramble en genoten van een paar rondjes achter de pacecar. Wij kijken er met plezier op terug. Foto’s en een kort verslag staan op deze website: https://www.octanemagazine.nl/at-the-beach/ 

Octane Concours d’ Elegance

Octane Magazine organiseerde dit jaar een eigen concours d’élégance, in samenwerking met de HARC, wederom op het circuit van Zandvoort. Dit keer konden we ervaren hoe het op Zandvoort is met prachtig weer!

Een terugblik met foto’s en de uitslagen van het Concours zijn te vinden op:  https://www.octanemagazine.nl/octane-concours-op-zonnig-zandvoort/ 

Octane Scramble – 3e editie

Na twee succesvolle edities vorig jaar en de Scramble at the Beach in april, was het Eemklooster in Amersfoort op zondagochtend 4 juni wederom de locatie voor een laagdrempelige Octane Scramble. 

Op ons ‘cars & coffee’ evenement, waar niets hoeft en alles mag, kwamen uiteindelijk bijna 400 (!) auto’s bijlkaar. La Cantina kon de vraag naar koffie maar net bolwerken en op een zonovergoten hoofdveld liep het water velen uit de mond bij het bewonderen van een Lexus LFA, Rolls-Royce Phantom Drophead Convertible, De Tomaso Pantera(‘s), maar ook een Fiat 126, Ruska Buggy, Jeep Wrangler, Saab 99 Coupe en nog veel, veel meer. De mix, de ‘scramble’, de locatie en de bezoekers maakten het weer tot een topevenement. De roep om de 4e Scramble weerklonk luid. 

Een kort verslag en foto’s op:  https://www.octanemagazine.nl/een-mooie-octane-scramble-met-bijna-400-autos/ 

Octane 12-in-12 Alpine Challenge

Het was geen picknick, maar een puur rij-evenement. Minstens 12 en maximaal 21 onbekende en uitdagende passen in twaalf uur – in Italië en Frankrijk. De rit is gereden en het verslag volgt in Octane Magazine 065.

 

Octane Scramble – 4e editie 

Op veler verzoek, maar ook omdat we het zelf zo leuk vinden, staat de 4e editie van de Octane Scramble nu gepland voor zondag 8 oktober 2023, van 09.00 – 13.00 uur.

Opgeven kan nu al. Stuur een mailtje met je naam en jouw auto naar frankgoedhart@octanemagazine.nl 

(foto van de auto mag meegestuurd worden, als opwarmer op social media)

Octane 12-in-12 Alpine Challenge

 

 

over ons

Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto’s, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van onder meer Jay Leno en prof. Matthijs van Dijk en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Elk magazine biedt 166 pagina’s ‘Brandstof voor Autoliefhebbers’.
Liefhebbers die tussen de magazines door op de hoogte willen blijven, zijn van harte welkom op deze website, maar ook op de Octane pagina’s op Instagram en Facebook.

× Wil je direct contact?