In deze 62ste editie van Octane Magazine heeft de oudste overlevende Mini Cooper S de hoofdrol – een auto die zijn leven maximaal geleefd heeft. Daarnaast hebben we gereden met de Maserati A6G/54 Zagato, een nauwelijks verholen raceauto met maar net voldoende beschaving voor de openbare weg, en met twee Chevrolet Bel Air Restomods, beide met een kanjer van een compressor V8 onder de motorkap, geleend van de Corvette ZR-1.
We halen herinneringen op aan het leven en werken van Aston Martin’s getalenteerde ontwerper William Towns en interviewden Dick Crosthwaite, de man die Silver Arrows voor Auto Union bouwde en restaureerde en nog heel veel meer wapenfeiten op zijn naam heeft staan.
Ook aan bod komen twee Mustangs Mach 1, de oude en de nieuwe, de Ford Capri Perana en de Mercedes 450SEL 6.9. We maakten ook nog een winterse roadtrip met de nieuwe Defender door de Schotse Hooglanden en vermaakten ons met de Rolls-Royce Black Label Ghost. Meer dan voldoende aanleiding om naar de brievenbus of naar de winkel te snellen!

Octane Magazine is ook te bestellen in onze webwinkel (Shop Octane 062) en online te lezen via Readly.com. Meer details over dit nieuwe magazine: Nieuwste Nummer

× Wil je direct contact?