Het is ons gelukt om, in samenwerking met de HARC, een speciale extra editie van de Octane Scramble te organiseren: Scramble at the Beach. Het ‘strand’ moet niet te letterlijk genomen worden, want de locatie is het Circuit Zandvoort.

U bent van harte uitgenodigd, op (Goede) vrijdag 7 april van 10.00 tot 14.00 uur, om met uw bijzondere, leuke, interessante, geliefde klassieker of Youngtimer onder het genot van goede koffie urenlang over auto’s te praten. Als kers op de taart is er de mogelijkheid om met uw eigen auto het circuit op te gaan! Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding van € 30,-.

Deelname aan het rijden op het circuit valt onder de voorwaarden en veiligheidsregels van de HARC Vrij Rijden bepalingen en na inschrijving hiervoor ontvangt u vooraf een overeenkomst die daarbij hoort. We rijden, gecontroleerd, tijdens de pauze van de HARC, van 12.30 tot 13.30 uur.

Inschrijven kan nu al: stuur een mail met uw naam en auto (merk/model) naar frankgoedhart@octanemagazine.nl onder vermelding van ‘Scramble at the Beach’. Geef ook svp aan of u het circuit op wilt met uw auto. Dan gaan we dat regelen.

Nog even voor het complete overzicht: 4 juni de traditionele Scramble in Amersfoort, 7 april de extra editie op Zandvoort.

× Wil je direct contact?