Na twee succesvolle edities vorig jaar en een leuke Scramble at the Beach op Circuit Zandvoort, is het Eemklooster in Amersfoort op zondagochtend 4 juni wederom de locatie voor een laagdrempelige Octane Scramble.

Een ‘cars & coffee’ evenement waar niets hoeft en alles mag. Van 9 – 13 uur zijn lezer en volgers van Octane Magazine van harte uitgenodigd om hun leuke, interessante, snelle, zeldzame maar altijd geliefde klassieker of Youngtimer op het grasveld voor restaurant La Cantina te parkeren.

Nieuwe toevoeging: Wij denken dat het leuk is om tijdens de Scramble deelnemers de mogelijkheid te geven om vanuit de kofferbak leuke, autogerelateerde spulletjes te verkopen. Gewoon, je zolder opruimen en folders, boeken, onderdelen, miniaturen, automobilia, etc meenemen naar het Eemklooster. Ton Roks belooft in ieder geval om de grote kofferbak van zijn Ford Falcon te vullen met veel leuke dingen die te koop zijn.
Graag even aangeven of je ook een kofferbakwinkeltje wilt openen! Zou leuk zijn om een hele rij ‘shopjes’ te hebben.

Aanmelden? Stuur een mailtje naar frankgoedhart@octanemagazine.nl met vermelding van je naam en auto (merk en model) en of je een kofferbak-verkoop plek wilt hebben.

Tot zondag 4 juni, op het Eemklooster!

× Wil je direct contact?