Classics and Coffee

De Classics and Coffee deelnemers worden om 09.00 uur verwacht. Zij hebben inmiddels een toegangsbewijs ontvangen (gratis toegang tot het circuit, voor de ingeschreven auto met maximaal twee personen). We hebben een mooie plek op het binnenterrein (zie plattegrond): je rijdt door de tunnel onder het rechte stuk, vervolg daarna je weg naar de tent van Octane Magazine waar we elkaar ontmoeten. Rond de tent hebben we een paar leuke auto’s in een kleine Supercar Paddock verzameld.

Paraderondes

Om 09.40 uur gaan ongeveer 50 auto’s de baan op voor een paar rondes achter de pacecar. Bij de Octane tent is een polsbandje beschikbaar (voor deelnemers die €50 euro hebben voldaan én die het vrijwaringsformulier getekend hebben) waarmee toegang tot het circuit wordt verleend.

Concours

We hebben een mooie verzameling deelnemers en er staat een bekwame jury in de startblokken. De auto’s hebben we onderverdeeld in zeven klassen, zijnde Business & Family, Sportscars, Sporty Coupes, Sporty Saloons, Sporty Convertibles, Gran Turismo’s en Home Made. De namen spreken voor zich, de laatste klasse is voor auto’s die door hun eigenaren op enigerlei wijze gemodificeerd zijn. Ook deelnemers aan het concours worden tussen 9:00 en 10:00 verwacht zodat de jury snel met het beoordelen kan beginnen. Dat gaat het gemakkelijkst als je bij je auto blijft. Van 13:30 tot 13:50 uur is er voor de concoursauto’s gelegenheid een parade op het circuit te rijden. De prijsuitreiking is van 15:10 tot 15:30 uur. Het zou leuk zijn als iedereen daarbij aanwezig is om de winnaars toe te juichen en wellicht zelf toegejuicht te worden.

‘Tijdens Octane Classics and Coffee op 12 mei biedt ClassicCarRatings je een gratis en vrijblijvende taxatie aan, waardoor je een goede indicatie van de waarde van jouw klassieker of youngtimer krijgt; vanzelfsprekend alleen als je er interesse in hebt. De medewerkers van ClassicCarRatings lopen op ons evenement rond om iedereen aan te spreken. Een leuke bijkomstigheid, toch?’

Tot zondag!

Je mag de hele dag op het circuit blijven om van alle merkenclubs en andere activiteiten mee te genieten. We gaan er een mooie dag van maken.

Voor vragen vooraf of tijdens het evenement:

Frank Goedhart:  frankgoedhart@octanemagazine.nl // 06-23190969

× Wil je direct contact?