Het nieuwste Octane Magazine 066 ligt vanaf 13 oktober in de winkels en kan ook nu al hier vooruitbesteld worden. Online lezen van het blad is beschikbaar via Readly.com.

In dit nieuwe magazine is de hoofdrol weggelegd voor de FERRARI 250 GTO/64. Voor velen is de 250 GTO het hoogtepunt van de autogeschiedenis. Kon het nog beter? Ferrari heeft het geprobeerd met de GTO van ’64. STEVE McQUEEN’S DUNE BUGGY Bestaat er cooler dan cool ? Jazeker, rijden met Steve McQueen’s Dune Buggy komt absoluut voor die kwalificatie in aanmerking. McLAREN ARTURA Rijden met de Artura, qua techniek de meest gedurfde McLaren sinds de P1. FERRARI 250 GT COUPÉ BOANO Ongerestaureerd, in tientallen jaren zelden buiten gezien en met slechts 64.000 kilometer op de teller. JAGUAR F-TYPE R75 Een tocht door Spanje om de F-type en Jaguar’s V8 op gepaste wijze vaarwel te zeggen. PORSCHE 956 CHASSIS Een masterclass om te laten zien hoe je Le Mans jarenlang kunt domineren met een nieuw ontwerp. QUALITY TIME Marcus Breitschwerdt heeft de zorg over het erfgoed van Mercedes-Benz en is ervan overtuigd dat we in onze klassiekers kunnen blijven rijden. MERCEDES-BENZ 600 De superlimo die van meet af aan een vanzelfsprekende keuze was voor beroemdheden en despoten. AMC MIGHTY MITE Ontwikkeld voor de US Marines om per helikopter gedropt te worden op de plek waar hij in actie moest komen. MERCEDES-BENZ 300 SEL 6.3 PININFARINA COUPÉ Eind jaren ’60 droomde een Limburgse drukker van een snelle Mercedes die speciaal voor hem was gebouwd. En nog veel meer…

Het nieuwste Octane Magazine 066 ligt vanaf 13 oktober in de winkels en kan ook in onze webwinkel vooruitbesteld worden. Online lezen van het blad is beschikbaar via Readly.com.

× Wil je direct contact?