De stichting Talent 4 Classics organiseert op vrijdg 12 mei de ‘Mille Tulipani’, een gezellige rally die via drie uitgezette routes langs de tulpenvelden voert. Het centrale punt voor vertrek en aankomst is het pand van Classic Mike in Zeewolde.

Mike Kastrop, mede-organisator van de rally: “Het is een perfecte oefening voor mensen die aan de Mille Miglia mee gaan doen. Het routeboek heeft exact dezelfde opzet als het Italiaanse boek en we hebben testapparatuur waarmee men snel handigheid krijgt om de uitdagende time trials, met de lintjes over de weg, goed te kunnen rijden.”

Maar ook voor gelegenheidsrally-rijders is de Mille Tulipani interessant, want het belangrijkste op deze dag is dat er plezier gemaakt wordt. Tussen de corsa’s door is er voldoende tijd om te genieten van Italiaanse lekkernijen en gezelligheid.

De opbrengst van de rally komt ten goede aan de doelstelling van de stichting. Talent 4 Classics vindt dat elke jongere een kans verdient om een opleiding te krijgen waarmee ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Dit geldt ook zeker voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren wordt de mogelijkheid geboden hun talenten verder te ontwikkelen door de juiste coaching en scholing. De restauratie van klassieke auto’s is een inspirerende omgeving om deze doelstelling te verwezenlijken.

Meedoen staat open voor alle typen auto’s en kost €444,- per equipe. Inschrijven kan nog (nog 15 plekken open) via een mailtje naar: info@talent4classics.com.

Meer informatie over de stichting Talent 4 Classics: www.talent4classics.com

× Wil je direct contact?