Het nieuwste Octane Magazine 064 ligt vanaf 9 juni in de winkels en kan ook al in onze webshop besteld worden. Op de cover prijkt de legendarisch FERRARI 250 GT SWB. We hadden Goodwood en een Ferrari 250 GT SWB helemaal voor onszelf. We vlogen laag met de MORGAN SUPER 3, zo de jet age in. MERCEDES-BENZ E60 AMG LIMITED: Voor diegenen die een Mercedes 500 E niet snel genoeg vonden, bouwde AMG iets heel speciaals: de E60.

Lees de TRACK TEST ASTON MARTIN VALKYRIE: Nadat Aston Martin zijn buitengewoon ambitieuze plannen voor een hypercar onthulde, hebben we zeven jaar op dit moment gewacht. De LINCOLN CONTINENTAL COUPE is vermoedelijk ’s werelds langste coupé en tegelijkertijd een demonstratie tegen de saaiheid die uit de hedendaagse showrooms komt rollen. De BUGATTI TYPE 35: Al in 1925 introduceerde Bugatti op basis van zijn Type 35 Grand Prix-racer een klantvriendelijkere versie die 35A werd genoemd. MASERATI 450S: Zelfs Stirling Moss was altijd extra op zijn hoede in deze Maserati. Niet zo gek dus dat Octane met het nodige ontzag plaats nam aan het stuur.

TERUG NAAR DE TARGA: Op het verre Sicilië won Gijs van Lennep in 1973 de legendarische Targa Florio, in 2010 keerde hij er terug in een 911 Sport Classic. MERCEDES 280 SL & PORSCHE 911: Aan populariteit ontbreekt het de 280 SL en 911 niet, tijdens rally’s en roadtrips zie je er altijd wel een. Welke moet je kiezen? En nog veel meer…..

Online lezen van het blad is beschikbaar via Readly.com.

× Wil je direct contact?