Het nieuwste Octane Magazine 069 ligt vanaf 11 april in de winkels en kan ook nu al besteld worden in onze webwinkel. Online lezen van het blad is beschikbaar via Readly.com. Download nu ook de Octane NL App (iOS) om Octane Magazine te lezen op iPhone en iPad! Een digitaal abonnement is in de app beschikbaar voor €45,-.  

In deze editie is de prachtige Maserati A6GCS Frua Spyder de ster van de show, maar hij heeft zeker niet het rijk alleen. We brengen ook een dubbeltest van de Lamborghini Espada & Ferrari 365 GTC4 en een reportage over de Clio V6 van Tom Walkinshaw.

Reken tevens op een zeldzaam interview met Alain Prost waarin hij heel openhartig is over zijn relatie met Ayrton Senna. Daarnaast laten we historicus Frits van Someren vertellen hoe de Nederlander Jos Göttgens verongelukte in de Mille Miglia van 1957. Ook een heel bijzondere Argentijnse racewagen, de Huayra Pronello Ford, krijgt ruimschoots de aandacht, evenals de TVR Cerbera 4.6 Red Rose Lightweight, Costin-Nathan GT en Rolls-Royce Spectre. En veel meer!

× Wil je direct contact?